Boris “Brick” Kalashnik

BorisBoris er født som trold og blev kort efter fødslen efterladt af sine forældre i udkanten af New York. Her blev han fundet af en organisation, som tager sig af forældreløse børn – primært orker og trolde. Organisationen er ledet af menneskeægteparret Vladimir og Svetlana Puskari, som stammer fra Rusland. Herudover er der en god håndfuld andre voksne af forskellige racer tilknyttet organisationen.

Det er tradition, at alle de børn, som organisationen tager til sig, som ikke allerede har navne, får et russisk fornavn og efternavn. Det er derfor, at Boris hedder Boris Kalashnik.

Ægteparret Vladimir og Svetlana lægger stor vægt på at lære deres børn at fungere i den verden, som de er del af. Boris har derfor generelt ingen problemer med andre racer. Da han primært er opvokset i blandt orker og trolde, føler han sig mest knyttet til disse racer, men han kan sagtens omgås dværge, elvere og mennesker også.

Selvom Boris er flyttet for ca. ti år siden, har han stadig et rigtigt nært forhold til Vladimir og Svetlana og til mange af de børn, som han er vokset op sammen med, da de er det nærmeste på en familie, som han har. Han besøger tit organisationen og hjælper med diverse praktiske gøremål og yder økonomisk støtte, når han kan.

På trods af den, efter omstændighederne, “lykkelige” barndom og det nære forhold til Vladimir og Svetlana, har Boris generelt svært ved at knytte sig til andre og stole på deres hensigter. Han kan ofte virke aggressiv og kort for hovedet. Det at blive efterladt har sat sine spor i den store Trold

Grundet Boris’ fysik har han primært beskæftiget sig med erhverv, hvor fysisk overlegenhed er en fordel. Det tæller bl.a. en længerevarende karriere inden for undergrundsboksning og dørmand på diverse natklubber.

For nogle år tilbage blev Boris kontaktet af en gruppe, som laver såkaldte BTL runs, hvor de optager materiale, som bliver lagt på de meget eftertragtede ”Better Than Life” chips. Mange af gruppens runs var bestillingsarbejde, hvor mr. Johnson hyrede gruppen til f.eks. at raide en street gang på så voldsom vis som overhovedet muligt. Nogle af opgaverne var ret grænseoverskridende (folk er syge i hovedet i 2070’erne), og på et tidspunkt følte Boris, at det var tid til at stoppe.

Penge kommer desværre sjældent af sig selv, og trangen til at smadre stilles heller ikke af sig selv. Da Boris igennem sin ven Matthew hørte om en nystartet shadowrunner-gruppe, som havde brug for muskelkraft (og én til at tage tæskene for Matthew), var han ikke sen til at melde sig.

 

Positive qualities: Ambidex, Guts, High Pain Tolerance (1), Thermo Vision

Negative qualities: Allergy (Common/mild – Cats), Social Stress