Luke “Red” Shaw

Luke “Red” Shaw / Human / 21 år / Adept

Luke blev som 3-årig bortført af en gruppe Shadowrunners. Gruppen havde fået opgaven fra Yakuza´en som ønskede et stykke revolutionerende stykke software udviklet af Lukes far. Men da han ikke ville sælge det, blev Luke bortført som afpressening. Men noget gik galt i forhandlingerne, og den mand som havde passet på Luke i den tid som bortførelsen stod på, fik til opgave at skaffe Luke af vejen. Men Bruce, som manden hed, kunne ikke få sig selv til at dræbe Luke, så han tog drengen og forlod Seattle og flygtede til New York. Han vidste at hvis han afleverede drengen tilbage til sine forældre, så ville han helt sikkert blive dræbt.

Bruce tog Luke til sig og opdragede ham som han havde været hans egen søn. Bruce lod Luke forstå at hans forældre var blevet dræbt i et bandeopgøre, hvor de desværre havde været på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, og at forældremyndigheden var blevet overdraget til ham, da han var den tætteste familie og storebror til Lukes far.

I de kommende år gik Bruce hen og blev lettere paranoid og frygtede at Yakuzaen ville finde frem til ham, så de flyttede meget rundt i det meste af Lukes tidlige opvækst. Bruce gav afkald på det meste af den digitale teknologi der fandtes, da han var bange for at blive fundet igennem netop den digitale teknologi. Så Luke er vokset op i et så analogt hjem som det nu har været muligt.

Bruce som der var en ret erfaren Shadowrunner og en mester med et katana og div. martial arts, lærte Luke disse ting ift. at kunne forsvare sig selv. Bruce talte ikke meget om sin tid som shadowrunner, det accepterede Luke, selvom han egentlig var ret nysgerrig ift. at vide mere. Men det lod på Luke som om Bruce havde en del ar på sjælen. Bruce var kæmpe modstander af div. drugs. Han nærmest prædkede om hvor skadeligt og ødelæggende det var, og hvordan han havde set det fordærve gode mennesker, og det prægede naturligvis Luke. Bruce lærte Luke at bruge sin indre styrke i stedet og hele tiden sørge for at holde krop og sjæl ren og fit. Luke udviste også hurtigt et talent for at kunne kanalisere sin indre styrke ud i den fysiske verden. Han hang gerne ud med folk der udøvede parkour, og han lærte at bruge sin fysiske overlegenhed i bybilledet, hvor han sprang fra tag til tag, og hele tiden lærte hvordan man hurtigts muligt kunne forcere byens forhindringer.

Bruce blev med tiden lidt mere rolig, og de fandt et sted de kunne kalde hjem i mere end kun 6 måneder. Bruce fik et godt job hos et kurer firma, og der steg han hurtigt i graderne. Meget af hans streetknowledge fra shadowrun dagene kom ham til gode, og med tiden fik Luke også job der, som han passede ved siden af sin skolegang. Han lærte det fra bunden og blev hurtigt en af deres bedste couriers pga. sin hurtighed og sine parkour færdigheder. Bruce avancerede til højrehånd i firmaet, og som noget meget naturligt lærte Bruce også Luke hvordan man drev en business som denne. Bruce var stolt af Luke, og han kunne se en fremtid for Luke i firmaet. En fremtid med et godt liv uden for mange bekymringer. Men Bruce gik hen og blev syg, meget syg, og der var ingen håb for helbredelse. Lægerne gav ham allerhøjest 3 måneder. På kanten af livet vælger han i sin selvrandsagelse at fortælle Luke sandheden om sig selv. Men han vil af frygt for at Luke skal opsøge sin familie i Seattle ikke fortælle ham navnet på dem, da han er bange for det vil bringe Lukes liv fare. Luke tager ikke så let på disse oplysninger, han dropper arbejdet og han falder i et dybt hul efter Bruce dør.

Har hans liv været levet på en løgn i alle disse år?. Han kan ikke tro det, men han tilbringer over et år i kamp med sine indre dæmoner. En masse spørgsmål maser sig på. Hvem er han egentlig?, hvad skal han gøre ved hel situationen? Han føler der skal ske noget nyt, og hans parkour venner får hevet ham med på et shadowrun hvor hans evner fint kan bruges, og det adrenalin kick det giver ham, er med til at lindre den løgn og det bedrag han går med.

Skæbnen vil at et run i New York går helt i sort, og gruppen som han nu hænger ud med beslutter at tage til Seattle af alle byer. Det er måske skæbnen som fører Luke tilbage og vil fortælle ham noget. Det må tiden vise.

Personlighed og udseende.

Luke er halv asiat og hvid. Han har det karakteristiske mørke hår de fleste asiater har, og dybe grønne øjne. Han er 1.81 cm. høj. Luke er meget atletisk af bygning og lidt af en fitness freak som går uhyre meget op i at holde sig fit, spise sundt og varieret. Han afholder sig fra at drikke alkohol, han kan fint more sig uden mener han, og alkohol er jo den rene gift for kroppen. Han er ikke det store festmenneske, men han siger nu alligevel sjældent nej til lidt sjov i gaden.

Han har en fetish med farven rød, og hans gadenavn er da heller ikke så mærkeligt blevet Red. Han går aldrig uden for en dør uden sine topsmarte højrøde Sennheiser MA25KHZ headphones. Han elsker at springe fra tag til tag med god musik i ørene, det gør bare livet 10% bedre efter hans mening. De højrøde headphones matcher hans lige så smarte røde Nike NZ250 Predator sneakers, som gør den daglige akrobatik til en sikker og stabil leg.

Luke er ved at åbne sit eget kurér firma, og det skal hedde Analog Courier Services. Med rigtig arbejdskraft og ikke med alle disse smarte drone couriers der kan hackes. Han er pt. ved at lede efter folk der kan drive det sammen med ham.