Tiden efter Tempo – måske en ny begyndelse?

Tempo kampagnen slutter til jul eller deromkring, og jeg vil gerne høre jeres holdning til fremtiden. Hvis jeg skal forberede noget nyt, (som måske ikke er Shadowrun), så skal jeg nemlig snart i gang. Jeg synes jeg savner et nyt projekt at kaste mig over, hvilket betyder at hvis jeg skal fortsætte med at være GM, så bliver det ikke i Shadowrun, men noget andet i en længere periode.

Efter Tempo kampagnen har jeg være GM i Shadowrun siden 2015, og jeg vil gerne prøve noget andet. Jeg foreslår følgende, men det er klart, hvis I andre har andre præferencer er jeg også åben for det.

  1. Jeg bliver spiller i Shadowrun eller et andet RPG
  2. Jeg fortsætter med at være GM, men i et Sci fi univers (Star Wars, uden så meget magi og lore – edge of the Empire)
  3. Jeg er GM og vi fortsætter den 5e DnD kampagne vi kort startede på med Phandalin og Gundren Rockseeker. I stiger hurtigt til 3-4 lvl og så tager vi en kampagne der kører jer til 11-13 lvl. Det bliver i Faerun det foregår og det bliver meget sand box play.
  4. Jeg er GM i Call of Cthulhu i 1920. 7th edt tror jeg.
  5. Jeg er GM i Call of Cthulhu i nutiden. 7th edt tror jeg, well måske.

Vi kan snakke om dette i Hangouts – og vi har stadig god tid til at beslutte os.

Leave a Reply