Opfølgning på SF session 20-09-18

her er listen over de indlæg jeg pt. har lavet om settingen og lidt om nogle regelændringer også: http://littlegreenhorse.dk/?cat=167

i forhold til hvor silent oprindeligt stammer fra, claus, så er ysokiernes hjem-system Eraqu (kort: http://littlegreenhorse.dk/wp-content/uploads/2018/08/starmap-v.2.jpg ) … men der behøver han jo ikke komme fra. Ysokierne er næst efter menneske den race der har spredt sig mest ud i hele konføderationen, så han kan egentlig komme hvor som helst fra

asger, ved ikke om du har læst min lidt modficerede udgave af androids: http://littlegreenhorse.dk/?p=5391 – her nævner jeg også én af de android organisationer, der findes, og som kæmper for androids rettigheder og mod alle illegale “foundries”/produktioner af androids – Android Rights Organization … en anden er Android Abolitionist Front, som reelt kæmper for det samme, men er lidt mere aggressive og bruger illegale midler for at opnå deres mål (og som derfor også er lidt mere undergrund) – måske din char har haft forbindelser til en af de to organisationer

… og så lige til jer alle; i må gerne maile mig jeres char sheets (bvendeltorp@gmail.com), så jeg har lidt mere føling med dem – og i forhold til baggrundshistorie, må I meget gerne skrive ned – bare i punktform – hvad I har … som sagt vil jeg meget gerne bruge det af det der giver mening i kampagnen også, men det skulle jo også gerne hjælpe jer med at have lidt mere føling med jeres chars bevæggrunde, mål og sådan

Leave a Reply