Log 06-09-2018: Never Stop Going Big Clit

Cock size – Luke: 24, Kaylee: 78, Boris: 8, Matt: 16, Beast: 9

Vi står uden for rummet med atommissilet, mens Luke scouter.

Pludselig lægger vi mærke til, at den lille pige Sol, som vi mødte tidligere, står ved siden af Matt og holder ham i hånden.

Matt ser i astral, at Sol ligner en engel. Han mener, at hun må være en god spirit af en art. Hun siger, at hun er bosidende i Sol, og at hun er her for at hjælpe Matt med at stoppe den onde dæmon Dazgenoth, som har snydt Sambo og co., og som de er ved at summon.

Hun kan hjælpe Matt ved, at han i et ritual slår Sol ihjel, og det vil så give ham en bonus på sin magi. Det får han brug for, når Dazgenoth kommer og skal banishes.

Vi diskuterer i lang tid, om vi skal ofre Sol eller ej. Matt mener, at det skal vi, så vi har så stor chance mod Dazgenoth som muligt, når han kommer.

Jeg ser en host i et rum tæt ved. Den sniger jeg mig over til ved hjælp af Matts magi. Der sidder en decker, som er inde i hosten, som jeg nakker.

Imens ofrer Matt Sol, og Luke giver også noget af sin livskraft for at øge Matts magiske evner.

Boris og Beast gør sig klar til at hælde masser af flashbangs ind i rummet med missilet. Vi er dog blevet enige om, at vi afventer, at Dazgenoth ankommer, så vi ikke skal kæmpe på to fronter.

Det lykkes mig at komme ind i hosten og få overtaget den. Deckeren har arbejdet på selve missilet og har sat det til at springe om syv minutter, hvor det står.

Strålingen i rummet med missilet er enormt høj, og i de tilstødende rum, hvor vi er, er den også meget høj.

Vi bliver enige om, at Sambo er prioritet, så vi går efter ham først. Beast og Brick går ind med deres snipers, Luke står klar med sit katana, Matt sender sin spirit mod blood spiriten, og jeg tager vagternes våben ud via hosten.

Det lykkes Beast og Brick at knocke Sambo ud med deres snipers. Blood spirit tager Matts spirit ud. Bodyguardsne går på Beast og Boris.

Boris tager Sambo ud, og blood spiriten forsvinder. Ritualet går helt i stykker, da Sambo dør. Hans blod bliver trukket ud af ham, og det ryger ud i rummet før missilrummet til kuglen, hvor det sorte halløj kommer fra. Der lyder et kæmpe brøl derude fra, da Dazgenoth kommer frem.

Leave a Reply