Log 20-02-2018: Da Poul blev til Poula

Cock size – Luke: 43, Kaylee: 03, Boris: -, Matt: 77, Beast: 66

Matt og Kaylee ringer til Luke og Beast, så de kan komme hen til skønhedssalonen.

Matt og Kaylee får råd og vejledning til alle de gode behandlinger fra de søde elverpiger.

Da Luke og Beast ankommer, bliver de fanget i metaldetektoren ved indgangen pga. deres våben, men de får lov at komme ind, da de viser deres arbejdsvisum med våbentilladelse.

Luke får behandling af Lisa Dunbrack aka Tris Macdermont og bager på hende for vildt, mens han udfritter hende for info om Sambo og TerraFirst!, men han får ikke noget ud af det.

Beast får taget de fedeste modelbilleder med sine nye dreadlocks og extensions.

Matt får også en aftale med Lisa, da Luke ikke magter at få noget ud af hende. Matt ryger med det samme på hende og spørger mere eller mindre direkte til Sambo.

Det er tydeligt, at hun kender til Sambo, og Matt fortsætter med at udspørge hende, men han får heller ikke noget konkret ud af hende udover at kunne fornemme en konstant længsel/trang efter et eller andet.

Vi går på cafe og lægger plan for det videre forløb i forhold til at få info fra Lisa.

Matt går i astral og bonder med sin pet wolf og genkender dér Lisa længsel i sig selv som længslen efter drugs.

Jeg hacker Lisas commlink og finder info om mr. Horn, som tilsyneladende holder hendes ene søn “fanget” for at få hende til at gøre noget shady stuff.

Jeg springer videre fra skønhedssalonens host til en anden shady host med en databank med shady info om mr. Horn og Moonsea og et af deres datterselskaber Tradian med mr. Horn som CEO. Dette selskab støtter TerraFirst! med mange penge årligt.

Det meste af deres shady stuff foregår fra båden Adriana, som er registreret i Portland. Det er der Dunbracks søn opholder sig, gætter vi på.

Vi sender en besked til Dunbrack om at møde os i en cafe i nærheden, så vi kan hjælpe hende.

Mr. Horn har “ansat” Dunbracks søn Michael, som arbejder på båden Adriana. Dunbrack skal rende en masse ærinder for mr. Horn, som presser hende, har kidnappet hendes søn og har gjort hendes afhængig af stoffer.

Mr. Horn er styret af Sambo, som har lovet Dunbrack, at han nok snart skal få sat mr. Horn ud af spil, og så bliver alt godt.

Vi aftaler med Dunbrack, at vi får hendes søn befriet, hvis hun fortæller os, hvor båden Adriana er.

Hun fortæller, at lige nu er ledende personer fra TerraFirst!, Tradian og andre samlet på Adriana for at planlægge et nyt raid til erstatning for det raid, som mislykkedes i Cascade Mountains.

Vi får koordinaterne til Adriana, som ligger ca. 50 sømil ud for vestkysten. Adriana: https://www.yachtcharterfleet.com/luxury-charter-yacht-22899/aquila-photos.htm%23yacht-tabs&sa=D&ust=1519246501318000&usg=AFQjCNE4DW34qKnPp4puC1VBOjsYaVZOpw

Vi tager tilbage til vores hotel og holder møde med Corey Monroe fra Knight Errant kl. 18. Han vil have, at vi finder relevant info på båden og derefter får mr. Horn og Dunbrack til extraction zone.

Kl. 20 holder vi møde med Lydell fra Draco. Dunbrack er ikke vigtig for Draco, og det er fint, at vi udleverer hende til KE. På båden skal vi samle magiske artefakter og få dem med tilbage. Mr. Horn er heller ikke vigtig, så ham kan vi nakke eller udlevere ham til KE. Til gengæld skal vi finde ud af, hvad TerraFirst! og deres ledere er ude på.

Kl. 22 holder vi møde med Kargain fra Parris’ hold. Hun er lidt pigesur, fordi vi ikke vil mødes med hende i lobbyen på hotellet. Hun går dog med til at levere det, vi skal bruge.

Leave a Reply